• BIST 9997.17
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

PENDEF BAŞKANI MURAT ÇEVİK VE YÖNETİMİ AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

PENDEF BAŞKANI MURAT ÇEVİK VE YÖNETİMİ AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ
Pendik Dernekler Federasyonu PENDEF Başkanı Murat Çevik ve Yönetimi AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya'yı İlçe Merkezi'nde ziyaret etti.

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette PENDEF Başkanı Murat Çevik İlçe Başkanı Özer Sarıkya'ya yeni görevinde başarı dileklerini ileterek yerel seçimlerde PENDEF olarak desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

2-195.JPG
 Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Murat Çevik: "PENDEF olarak 2 ay önce başkan olan Ak Parti Pendik İlçe Başkanımızı ziyarete geldik. Pendik Dernekler Federasyonu büyük bir kurum. Önümüzde çok yakın zamanda bir seçim var. Ak Parti'nin Pendik'te çatı bir kurum olan ve Pendik'in 52 memleketin bir çok derneğini temsil eden Pendef'in fikirlerini alacağını ve  seçim süresince meclis üyelikleri seçim sürecinde Pendik'in demografik yapısını temsil eden Pendef ile fikir alışverişinde bulunacağını umuyoruz" dedi.

3-161.JPG
PENDEF Derneği Onursal Başkanı, geçen dönem Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı ve İlçe siyasetinde kanaat önderlerinden olan Ramazan Öztürk bir konuşma yaptı ve siyasette Pendik'in nüfus yapısına hakim olan bir çok memlekete hitap eden PENDEF'in daha önceki dönemlerde fikren yakın olmasına rağmen parti içerisinde meclis üyelikleri adaylığı konusunda hakettiği tevazuyu görmediğini bu dönemde daha çok talepkar olacaklarını bildirdi. Konuşmaların ardından PENDEF yöneticisi olan memleket derneği başkanları tek tek kendini tanıttılar ve söz ev sahibi Ak Parti İlçe Başkanı Özer Sarıkaya'ya geldi. Sarıkaya "öncelikle hoşgeldiniz sefalar getirdiniz" dedi.

4-118.JPG

Sarıkaya Ordulu olduğunu, aslen öğretmen olduğunu ama kendi ticari işletmelerinde çalıştıklarını sonrasında Pendik'te meclis üyesi olduğunu ve takdirlerle Pendik İlçe Başkanlığına layık görüldüğünü söyledi. 45 gündür ilçe yönetim kurulu üyelerini hassasiyetle seçtiğini söyleyen Sarıkaya: "İlçe Yöneticilerini seçerken Pendik'te nüfüsu yoğun olan illerin temsilcilerini özellikle seçtiklerini, Pendik'te ilk 35'te olan ilin nüfus özellikle ilk 20 ilin temsilcilerine çoğunlukla yer verdik, her meslekten her yaştan kişiye yer verdik. Bunu meclis üyelerimizde de uygulayacağız. 1 oy bile önemli bizim anlayışımızda, Bir mıh bir nalı kurtarır, bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır." dedi.

5-079.JPG7-049.JPG8-044.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.