• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

PENDİK AK PARTİ YENİ İLÇE BAŞKANI ALİ ŞİRİN OLDU

PENDİK AK PARTİ  YENİ İLÇE BAŞKANI ALİ ŞİRİN OLDU
Pendik AK Parti İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi Kurtköy Spor Salonu'nda coşku içinde gerçekleştirildi. Yoğun katılımla gerçekleşen ilçe kongresine;

 AK Parti İstanbul Milletvekilleri Erol Kaya, Eyüp Özsoy, Belma Satır, Osman Boyraz, Serkan Bayram, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve çok sayıda partili yer aldı.

1-120.jpg

Kongrede kısa bir konuşma yapan AK Parti eski İlçe Başkanı Rüstem Kabil yönetiminde yer alan tüm partili arkadaşlarına teşekkür ederek görevinin yeni İlçe Başkanı Ali Şirin'e devrettiğini söyledi.

ahmet-002.jpg

İkinci konuşmasını yapmak için kürsüye gelen Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin AK Parti Pendik Teşkilatlarının gecesini gündüzüne çalışarak seçimlerde zafer kazandıklarını belirterek yeni dönemde de Ali Şirin başkanlığında bu zaferlerin devam edeceğini söyledi.

4-256.jpg

Başkan Ahmet Cin Pendik Belediyesi olarak seçimlerden sonra Koranavirüse rağmen projelerin devam ettiğini ifade ederek önceliklerin Koranavirüs salgını nedeniyle değiştiğini ve Pendik genelinde 100 bin vatandaşa yardım yapıldığını vurguladı. Başkan Ahmet Cin İBB'ile Pendik Belediyesi arasında istenilen ilişkinin sağlanamadığını söyleyerek tüm olumsuzluklara rağmen önemli projelerin tamamlandığını belirtti.

5-140.jpg

BAYRAM ŞENOCAK; SANKİ İLK SEFER BİR REKTÖR ATANIYOR

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığının kongresinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun beceriksiz bir belediye başkanı olarak anıldığını ifade eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  musluk açılışına davet edilecek kadar malzeme yapıldığını söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Boğaziçi Üniversitesindeki olaylara ilişkin, "Rutin bir rektör ataması. Sanki ilk sefer bir rektör atanıyor.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Boğaziçi Üniversitesindeki olaylara ilişkin, "Rutin bir rektör ataması. Sanki ilk sefer bir rektör atanıyor. Ama buradaki amaç bir rektör ataması değil. Olayı başka noktalara getirmeye çalışıyorlar." dedi.

Şenocak, Kurtköy Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Pendik  6. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, bugün İstanbul'da ilçe kongrelerini bitireceklerini, 24 Şubat Çarşamba günü de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İstanbul İl Kongresi'ni yapacaklarını duyurdu.

MUHALEFETİN GÜNDEMİNDE RECEP TAYYİP ERDOĞAN'I NASIL YOK EDERİZ DÜŞÜNCESİ VAR

Gündemlerinin iş yapma, ülkeye hizmet etme, vatandaşların yanında olma gündemi olduğunu belirten Şenocak, ancak muhalefetin gündeminin, "Bu ülkeyi nasıl berbat ederiz", "Bu ülkenin güçlü lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı nasıl yok ederiz" olduğunu ifade etti.

DAHA DÜN BİZİMLE YOL YÜRÜYENLER MUHALEFETİN YANINDA YER ALIYORLAR

Bayram Şenocak muhalefete kendi eski partili arkadaşlarının da ortak olduğunu sözlerine ekleyerek şöyle konuştu;"Bir de bunlara eklenenler var. Daha düne kadar bizimle yol yürüyen zihniyetlerden bahsediyorum. Bugün bakıyorsunuz, Boğaziçi eyleminde bile oradaki DHKP/C'lilere LGBT'cilere PKK unsurlarına ışık tutan muhalefetin yanında yer alan, daha dün bizimle beraber yol yürüyen, basiretsiz zihniyetler de bunlarla iş tutmaya başladı. Hayrola? Siz de mi ittifak arayışı içerisindesiniz? Geçmişte yanlarına yanaşamadığınız zihniyetlerle mi yol yürüyeceksiniz yoksa. Kapalı kapılar ardında yaptığınız pazarlıkların siz de mi diyetini ödemeye başlıyorsunuz bugün yoksa. Milletimiz sizi de çok yakın takip ediyor. Evet, daha dün bizim içerimizden ayrılan zihniyetten bahsediyorum. Bugün orada terör eylemine yüz tutmuş olan kişilerle kol kola girmeye çalışmayın''dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kongreler için hazırlanmış video mesajının gösterildiği kongrede, divan heyeti belirlendikten sonra raporlar okunarak delegelerin oylamasına sunuldu.

Raporların kabul edilmesinin ardından, AK Parti Pendik İlçe Başkanı'nı belirlemek için seçime gidildi. Kongrede tek aday olan Ali Şirin AK Parti Pendik İlçe Başkanlığına seçildi.

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin'in İlçe Yönetiminde yer alan listesi şöyle;

6-liste.jpg

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.