• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

PENDİK KAYMAKAMI DR.HÜLYA KAYA;'' HEDEFİMİZ MAVİ OLMAKTIR''

PENDİK KAYMAKAMI DR.HÜLYA KAYA;''  HEDEFİMİZ MAVİ OLMAKTIR''
Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya Pendik İlçe Emniyet Müdürü Barış Çukur ve İlçe Sağlık görevlileriyle birlikte Pendik Marina'da Covid-19 denetimlerini gerçekleştirdi.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ilçe genelinde Covid-19 denetimlerine ağırlık verdi. Kaya denetimler kapsamında Pendik Marina bölgesinde hizmet veren tüm işletmeleri yerinde ziyaret ederek denetledi.

2-049.JPG

Kaymakam Dr. Hülya Kaya denetimler sırasında işletmelerin masa düzenleri ve sosyal mesafe kurallarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulundu. 

Pendik Marina'da gerçekleşen denetimlerden sonra basına açıklama yapan Dr. Hülya Kaya Pendik'te tüm işletmelerin kurallara uyduğunu belirterek işletme sahiplerine teşekkür etti.

3-038.JPG

KAYMAKAM DR.HÜLYA KAYA'' PENDİK'TE HEDEFİMİZ MAVİ OLMAK''

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya denetim sürecinde daima saha olacaklarını belirterek; ''İşletmelerimizin uzun süreden sonra kapalı kaldıktan sonra açılmasıyla birlikte biz de onlarla beraber bu coşkuyu yaşıyoruz.İstiyoruz ki pandemi dönemindeki kayıplarını hızlı bir şekilde geri kazansınlar.Ancak halk sağlığını da tehdit etmesinler.Bu açıdan hem müşteri odaklı,hem buradaki işletmeciler çerçevesinde bakıldığında alınması gereken önlemler çok basit aslında. Her müşterinin HES kodunun kontrolünün yapılması masa düzenlerinin eskisine göre yüzde 50 azaltılması gerekiyor ve hijyene her zamankinden daha fazla dikkat etmemiz gerekiyor.Bu noktada biz işletmecilerimize gereken uyarıları yaptık.Onlar da sağolsunlar bizleri anlayışlı bir şekilde karşıladılar.Bazı işletmelerimiz zaten bu noktada çok hassaslar gereken önlemlerini almışlar.Bazı işletmelerde bir kaç eksiklikler vardı. Bunlar da en kısa zamanda tamamlanacak.İnşallah bundan sonraki denetimlerimizde daha iyi bir noktada kendilerini göreceğiz.Ben Pendik'li hemşehrilerimize anlayışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlere çok destek oldular. İnşallah maviyi göreceğiz. Hedefimiz mavi olmaktır''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

4-024.JPG5-016.JPG6-009.JPG7-007.JPG8-007.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.