• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

PENDİK'İN SEVİLEN İŞ ADAMI DAVUT AYDÖNER CHP PENDİK İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU

PENDİK'İN SEVİLEN İŞ ADAMI DAVUT AYDÖNER CHP PENDİK İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI OLDU
Pendik'in sevilen İş Adamı Davut Aydöner Cumhuriyet Halk Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığına getirildi.

Gerek siyasi birikimi gerekse İş Adamı olarak Pendik'i dünyaya duyuran isim olarak anılan Davut  Aydöner Sağlık ve Sosyal İşler'den sorumlu İstihdam Komisyon Üyesi olarak görev yapacak.

DAVUT AYDÖNER KİMDİR?

1960 Gümüşhane doğdu. İlk, orta ve teknik meslek eğitimlerini İstanbul’da tamamladı. 20 yıl TGS’da teknik personel olarak çalıştı. Çalışma hayatında ‘özelleştirme karşıtı’ işçi ve sendikal mücadelelerde önderlik yaptı.
Siyasete 1989 yılında Sosyal Demokrat Dergi Pendik temsilcisi, SHP Mahalle temsilcisi, ilçe Yönetim Kurul Üyeliği, İlçe Başkan Yard. görevleri ile başladı. 1999 Sakarya depremi neticesinde Çalıştığı (TGS) Türkiye Gemi Sanayi (DKK) Deniz Kuvvetler Komutanlığı’na devredilince, sendikal ve siyasi faaliyetler nedeni ile iş hakkı feshi edildi. Vermiş olduğu hukuksal mücadele ile DKK’dan yüklü tazminat ve işe iade hakkı aldı.
2000 yılında firma kurarak ticarete atıldı. TURKAK akrediteli EKA NDT İNSPECTİON QUALİTY A tipi muayene kuruluşu, 40 kişilik mühendis ve teknik donanımlı eğitimli kadrosu ile güvenilir ve başarılı hizmetler üretmektedir.

FİRMANIN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROJELERDEN BAZILARI
Davut Aydöner İstanbul Suyu Melen projesi, BTC Doğal gaz boru hatları, Sakarya Tank Palet inşa projeleri, Osmangazi köprüsü, Mall Of İstanbul, Zorlu Center vb çelik Konst. projeleri, Türkiye yenilenen Hızlı Tren ray projelerine imza koymuş, halen Türkmenistan, Afrika gibi yurt dışı, Doğal gaz boru hatları, Metro Raylı sistem muayeneleri, tersanelerde inşa edilen gemi projelerin NDT ve kaynak muayene alanında hizmet vermektedir.
Pendik kamuoyunda radyasyonlu cihazlarının çalınması ile tanınmaktadır. İzmir’de inşaatı devam eden tekne ve yat imalat tersane sahibidir.
Kalite Yönetim Sistemleri dokümantasyonu konusunda eğitimli iç ve dış denetçi, NDT Level III ve kaynak uzmanlığı belgelerine sahiptir.
ADD, Vakıf Ay, Yerel ve çeşitli Spor kulüp, Doğa ve Çevre derneklerin üyesi olup, halen Türkiye Profesyonel Boks Federasyonu Genel Başkan Yrd. görevinde bulunan 52 yıldır Pendik’te yaşayan girişimci, başarılı iş adamı, sevilen evli ve iki çocuk babasıdır. Kürtçe ve İngilizce bilmektedir.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.