• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

PENDİKSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

PENDİKSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 30’uncu haftasında Pendikspor, Kırşehir Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti.80. Dakikada Oktay Balcı ile rakibin kilidini açtı. Bu deplasman galibiyeti şampiyonluğun erken gelmesi için güzel bir fırsat oldu.

TTF 2. Lig Beyaz Grupta 30'uncu haftada Kırşehir Belediyespor'u deplasmanda -0 mağlup eden Pendikspor şampiyonluğu garantiledi. Ligde fırtına gibi esen Pendikspor  Mustafa Şahinyılmaz'ın döneminde ilk kez 1.lige çıkmak için gün sayıyor. 

Başkan Mustafa Şahinyılmaz, Pendikspor’un tarihinde ilk kez 1. Lig’de oynayacağını söyleyerek, “Heyecanımız ve coşkumuz büyük. Takımımız emin adımlarla şampiyonluğa yürüyor. Hedefleri bir bir aşarak ilerliyoruz. Son olarak Kırşehirspor’u deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardık ve şampiyonluk yolunda önemli bir engeli geride bıraktık. Taraftarımız kırmızı beyaz bayrakları hazırlasın, tüm Pendik Al bayrağımızın rengi olan kırmızı beyaz olacak, zafer yakındır” diye konuştu.

OSMAN ÖZKÖYLÜ'DEN MAÇ SONRASI AÇIKLAMA

osman.jpg

1-239.jpg

3-924.jpg
Bu galibiyetle ve ekiplerininde puan kaybıyla Pendikspor zirvede iyice yalnız kaldı. Rakiplerinden eksik maçı olmasına rağmen çift haneli rakamlarla bir fark oluşturan Pendikspor’un şampiyonluğunu erken ilan etmesi bekleniyor.

4-571.jpg

STAT: Ahi-Kırşehir

HAKEMLER: Şevket Teker, Mehmet Kağan Bingül, Çağlar Öztürk

KIRŞEHİR BELEDİYESPOR: Bekir Demircan, Hakan Erçelik (Dk.83 Savaş Tağa), Tugay Adamcıl, Savaş Yorulmaz (Dk.66 Volkan Kılıç), Zihni Temelci, Oktay Balcı, Ozan Karabacak, Sırat Yeşilördek, Nuh Aşkın, Mert Ilıman, Sinan Özkara

PENDİKSPOR: Haydar Kılıç, Berkay Sülüngöz, Doğan Can Otman (Dk.70 Süheyl Çetin), Serdar Cansu, Kerem Kaya, Abdurrahman Emir Alagöz (Dk.79 Serdar Deliktaş), Mesut Özdemir, Sertaç Cam (Dk. 46 Muhammet Akarslan), Gökcan Kaya, Zahit Fındık (Dk.58 Onur Eriş), Taha Balcı (Dk.58 Görkem Bitin)

GOL: Dk.80 Oktay Balcı (k.k) (Pendikspor)

SARI KARTLAR: Oktay Balcı, Sinan Özkara, Volkan Kılıç (Kırşehir Belediyespor) – Mesut Özdemir (Pendikspor)

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.