• BIST 9969.57
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

PENDİKSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL DEPOLADI

PENDİKSPOR YENİ MALATYASPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL DEPOLADI
Spor Toto 1. Lig 14. hafta açılış müsabakasında Pendikspor, deplasmanda Yeni Malatyaspor'a karşı mücadele edecek. 18 Kasım Cuma günü oynanacak müsabaka 20.00'de başlayacak.

 

Ligdeki son maçını Bodrumspor karşısında 3-0 kazanan Pendikspor, 14. haftada Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Müsabaka için Çınardere Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Pendiksporlu futbolcular, yüksek moralle çalışıyorlar. 

OSMAN ÖZKÖYLÜ; ''KONSANTRASYONUMUZUN  ÇOK YUKARILARDA OLMASI LAZIM''

osman-003.jpg

Malatya'dan semte galibiyetle dönmek istediklerini ifade eden Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü şunları söyledi: "Kaybettiğimiz 2 beklenmedik maç sonrasında, Bodrumspor galibiyetine çok ihtiyacımız vardı. Önemli bir takıma karşı, takımı uyumu yerleşmiş bir takıma karşı önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet bizim de üst sıralarda yer alabilmemiz adına, iddiamızı sürdürebilmemiz adına çok önemliydi.

Adeta 6 puanlık bir maç oynadık ve kazanmasını da bildik. Şimdi kaybettiğimiz maçlardan dersler çıkarıp, aldığımız son galibiyetin de moraliyle Malatya'dan mutlu dönmek istiyoruz. Bireysel hatalar yapmadan, konsantrasyon eksikliklerini giderip bu maçlara çıkacağız. Malatya takımı özellikle son dönemlerde hoca değişikliğinden sonra çok tehlikeli bir takım hâline geldi. Genç ve yıldız adayı oyuncuları olan, saha içerisinde çok dinamik oynayan, enerjisi çok yüksek ve skor ne olursa olsun oyunu hiç bırakmayan bir takım Yeni Malatyaspor. Bunları göz önüne alarak, oradaki mücadele gücümüzün çok yukarılarda olması lazım.

Konsantrasyonumuzun çok yukarılarda olması lazım. Biz yolumuza yeni bir 3 puanla devam edebiliriz ama bunları mutlaka sürekli yapmamız lazım. Bu bir maraton. Kaybedilecek maçlar mutlaka olacaktır. Puan kayıpları mutlaka olacaktır. Bu nedenle ligin ilk yarısında toplayabildiğimiz kadar çok puan toplamak istiyoruz. Üst sıralarla olan puan farkının açılmamasını istiyoruz. Aslında baktığımız zaman Eyüpspor ve Samsunspor takımlarının birer maç fazlaları var. Bunun bilinciyle maçlarımızı kazanmak istiyoruz."

2-20221116103350.jpg

Bugünkü antrenmandan sonra bir de doğum günü kutlaması organize eden Pendikspor takımı, Tarık Tekdal, Kappel ve Ugrai'nin doğum dünlerini kutladı. Takımın moral ve motivasyonuna ilişkin de konuşan Teknik Direktör Osman Özköylü şunları söyledi:" Tarık, Ugrai ve Kappel'in doğum günleriydi. Onlara sevdikleriyle, sağlıklı bir ömür diliyoruz. Tabii maçlar kazanılınca her şey güzel oluyor. Moraller yüksek oluyor. Bizim bunu devamlı hâle getirmemiz lazım. Oyuncularımızın da bunun farkına varması lazım."

3-20221116103422.jpg

Pendikspor kafilesi hazırlıklarını tamamladıktan sonra Malatya'ya doğru yola çıkacak.

5-430.jpg6-319.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.