• BIST 10045.74
  • Altın 2420.766
  • Dolar 32.4438
  • Euro 34.797
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

PENDİKSPOR'UN SEYİRCİSİZ OYNADIĞI MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI

PENDİKSPOR'UN  SEYİRCİSİZ  OYNADIĞI  MAÇTA GOL SESİ ÇIKMADI
2. Lig beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Pendikspor kendi evinde seyircisiz oynanan maçta Isparta 32 spora 1-0 mağlup oldu.

 

Geçtiğimiz haftalarda Erzincanspor ile oynanan maçta bazı kendini bilmez taraftarlar yüzünden rakip futbolcuya küfür ederek sahaya yabancı madde atarak Pendikspor'un bir maç seyircisiz oynama kararına imza attılar.

p2-021.jpg

Pendikspor taraftarları her maçta takımını 90 dakika boyunca hiçbir zaman susmuyor takımlarına büyük destekler veriyordu geriye düştüğü maçlarda takımını futbolcuları ateşleyerek maçları kazanmasına yardım ediyorlardı kendini bilmez beş on taraftarlar yüzünden bir maç seyircisiz oynama cezasını almaya sebep oldular Pendikspor konuk ettiği Isparta 32 spora 1-0 mağlup oldu.

p3-014.jpg

Pendikspor her zamanki gibi sahaya çıkarken mutlak 3 puanı hanesine yazdırmak istiyordu en yakın takipçilerinden Isparta 32 spora 17 puan fark atan Pendikspor bu maçı da kazanıp rakiplerle arasında puan farkını 20'ye çıkartmak istiyordu.

Maça başlarken her iki takımda orta sahada top çevirirken kalecileri zora sokucak bir porsiyon bulamadılar maçın 14 dakikasında konuk ekibin bir futbolcusu Pendikspor ceza sahasının içinde düşmesine penaltı itirazlarında bulunan Isparta Spor futbolcuları maçın hakemi tarafından reddedildi bu dakikalardan sonra maçın 31 dakikasında kırmızı-beyazlı futbolcu Zahit Fındık ceza sahasının dışından vurduğu topa kaleci kurtararak gole izin vermedi bu dakikadan sonra Pendikspor gol için rakip kaleye yüklenmeye başladı maçın 32 dakikasında Mesut Özdemir'in mükemmel kafa vuruşunu Isparta 32 spor kalecisi Alp Arda mükemmel bir kurtarış yaparak topu kornere çeldi Pendikspor yüklenmeye gol aramaya devam ediyordu maçın hakemi ilk yarıyı bir dakika ilave ederek maçın ilk yarısını golsüz tamamlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına Pendik sporun vuruşuyla başlandı. 49 dakikada Isparta 32 spor atağında topla buluşan Cemal Kızılateşi’in şutu Pendikspor kalecisi Haydar'ın müdahalesine rağmen topu filelerle buluşturdu bu golle konuk takım Isparta 32 spor 1-0 öne geçti bu dakikalardan sonra Pendikspor yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremezken konuk ekipte yakaladığı gol pozisyonunu değerlendiremedi. Maçta 90 dakika boyunca başka gol olmayınca konuk ekip Isparta 32 spor 3 puanı hanesine yazdırdı. Pendikspor bu sezon kendi evinde ikinci kez mağlup oldu.

p4-007.jpg

Maçtan sonra dışarıda bekleyen taraftarlar Pendikspor Başkanını Mustafa Şahinyımaz’ı yanlarına alarak bir hatıra fotoğrafı çektirdiler her zaman Pendik sporun yanında olduklarını ifade ettiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.