• BIST 13938.48
  • Altın 6276.29
  • Dolar 46.2509
  • Euro 53.5289
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI

PENDİK'TE BABA VE ÇOCUKLAR EN ÇOK BALIĞI TUTMAK İÇİN YARIŞTI
Pendik Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sosyal ve kültürel etkinliklerle ilçe sakinlerini bir araya getirmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda organize edilen "5. Geleneksel Baba ve Çocuk Balık Tutma Etkinliği", Pendik Sahil Şeridi’nde gerçekleştirildi. Babalar ve çocukların birlikte vakit geçirdiği etkinliğe Pendikliler yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte dereceye giren baba ve çocuklara çeşitli ödüller takdim edildi.

p2-208.jpg

Pendik Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Baba ve Çocuk Balık Tutma Etkinliği’nin 5.si, Pendik Sahil Şeridi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Baba ve çocukların bir arada yer aldığı etkinlikte katılımcılar hem keyifli vakit geçirdi hem de en fazla balığı tutabilmek için yarıştı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik boyunca aileler, birlikte vakit geçirmenin ve doğayla iç içe olmanın mutluluğunu yaşadı.

p3-150.jpg

Ödüller sahiplerini buldu

Katılımcılar, etkinlik süresince tuttukları balık miktarına göre değerlendirildi. Yarışma sonunda en fazla balığı tutan baba ve çocuklar dereceye girerek çeşitli ödüllerin sahibi oldu. Birinci, ikinci ve üçüncü olan katılımcılara olta takımı, balık kovası ve Pendik Belediyesi spor tesisleri üyeliği gibi hediyeler takdim edildi.

p4-083.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.