• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

PENDİK'TE BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

PENDİK'TE BAŞARILI SPORCULAR ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU
Pendik Belediye Başkanlığı'nın 2023 Yaz Spor Okulu Kapanış programı Pendik Millet Bahçesinde düzenlenen ödül töreniyle gerçekleştirildi.

Ulusal ve Uluslararası Şampiyonalarda başarılı olan 99 sporcu ile birlikte 22 Antrenör Pendik Millet Bahçesi'nde  düzenlenen spor şöleninde ödüllerini aldılar.

pana-2.jpg

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ödül töreni öncesinde kısa bir açıklama yaparak Pendik'te gençlere yönelik spor faaliyetleri başta olmak üzere çalışmaların devam edeceğini söyledi. Başkan Ahmet Cin gençlerin talepleri doğrultusunda Pendik'te kütüphane sayısının da arttırıldığına dikkat çekerek gençleri daha iyi bir geleceğe hazırlamak için çalışmaların yürütüldüğünü belirtti.

p2-045.jpg

Başkan Ahmet Cin sporla uğraşan gençlerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek gereken tüm ihtiyaçların karşılanması noktasında emek sarf edeceklerini vurguladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin bu yıl ilk kez Üniversiteye kayıt olacak olan öğrencilere yönelik 5 bin TL'lik maddi yardım yaptıklarını ifade ederek bu yardımların artarak devam edeceğini söyledi. 

Pendik Millet Bahçesi'nde düzenlenen Spor Şöleni yetişkin sporculara ödül verilmesi yanı sıra gün içinde çocuklara yönelik gerçekleşen eğlenceli aktivitelerle devam etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin çocuklara yönelik olarak  düzenlenen masa tenisi ve spor eğlencelerine katılarak çocuklara moral depoladı. 

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleşen 2023 Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda derece elde etmiş 99 sporcu ve 22 Antrenör'e Başkan Ahmet Cin'in  ödül vermesi ardından konserlerle sürdü. 

3-foto-001.JPG

p3-029.jpgp7-003.jpg2-189.JPG6-052.JPG8-040.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.