• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

PENDİK'TE'' PARÇALARDAN BÜTÜNE MOZAİK ZAMAN TÜNELİ''SERGİSİ AÇILDI

PENDİK'TE'' PARÇALARDAN BÜTÜNE MOZAİK ZAMAN TÜNELİ''SERGİSİ AÇILDI
Pendik Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından hazırlanan Parçalardan Bütüne Mozaik Zaman Tüneli'' adlı sergi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen açılış programıyla sanatseverlere sunuldu.

Serginin açılışına; Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Emil, Şube Müdürü Ertan Saygın, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Genç, Pendik Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, Pendik Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ile birlikte usta öğreticiler ve çok sayıda sanatsever yer aldı.

2-20240219174841.jpg

Serginin açılışında kısa bir konuşma yapan Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç üç aylık bir çalışmanın sonucu  olan bu sergiye emek veren tüm kursiyer ve usta öğreticilere teşekkür ederek buradaki eserlerin sadece Halk Eğitim Merkezi'nin bir sınıfı ve atölyesi olduğunu belirterek bu eserlere benzer nice sınıfların olduğunu söyledi.

3-20240219174908.jpg

TURAN GENÇ;'EMEĞİN SANATA DÖNÜŞTÜĞÜ GÜZEL SERGİLERDEN BİRİ''

Turan; ''Bu sergi her yıl yapmış olduğumuz karma serginin ötesinde bu sefer her alana özgü o alanın hocası ve kursiyerleriyle artık ayda bir halkımızın karşısına çıkarak böyle özel sergileri düzenlemeyi tertip etmeyi düşündük.Bu da onlardan biri yani emeğin sanata dönüştüğü güzel sergilerden biri. Bunun gibi daha önümüzdeki aylarda yani Mart,Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında  da bu şekildeki sergilerle inşallah kültür merkezlerimizi doldurmayı düşünüyoruz.

4-20240219175023.jpg

Tabi bunları yaparken de bizim çok güçlü paydaşlarımız var.Tek başımıza bunu yapmamız mümkün değil paydaşlarımızla birlikte biz bunları yürütüyoruz.Burada olan bütün paydaşlarımıza ve özellikle bize bu salonu açan Pendik Belediyesi'ne Başkanımız Ahmet Cin'e çok teşekkür ediyorum. Ama en önemlisi burada yaklaşık üç dört aydır emek veren Senem hocamızın çok değerli kursiyerlerine göstermiş oldukları muazzam emekleri için herkesin huzurunda tekrar onlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.

5-547.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.