Pendik’te Ramazan ayının manevi iklimi, düzenlenen anlamlı bir buluşmayla taçlandı. Pendik Kaymakamlığı ev sahipliğinde, Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programı, ilçedeki şehit ailelerini ve gazileri aynı sofrada buluşturdu.

Protokol ve Kahraman Aileler Omuz Omuza
Yoğun katılımın gözlendiği iftar programına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Pendik Garnizon Komutanlığı temsilcileri katıldı. Dualarla başlayan programda, protokol üyeleri masaları tek tek gezerek şehit yakınları ve gazilerle yakından ilgilendi, taleplerini dinledi.

"Sizler Bize Emanetsiniz"
Programda kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Cin, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan duyduğu onuru dile getirerek, vatan savunmasında gösterilen fedakarlıkların asla unutulmayacağını vurguladı. Kaynarca Yeni Nesil Kültür Merkezi’nin modern ve sıcak atmosferinde gerçekleşen buluşma, çekilen hatıra fotoğrafları ve edilen duaların ardından sona erdi.































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.