• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

SELÇUK BAYRAKTAR; İMAMOĞLU İFTİRALARA SESSİZ KALDI PROTOKOLÜ İPTAL EDECEĞİZ

SELÇUK BAYRAKTAR; İMAMOĞLU İFTİRALARA SESSİZ KALDI PROTOKOLÜ İPTAL EDECEĞİZ
Baykar Teknik Müdürü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı olarak bilinen Selçuk Bayraktar CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'a konuk oldu.

 Bayraktar CHP Milletvekili Veli Ağbaba tarafından yapılan iftiralara karşı İBB nin sessiz kalıdığını belirterek İBB ile yapılan protokolün iptal edileceğini söyledi.Bayraktar İBB ile işbirliği çerçevesinde yapılan projede yer alan öğrencilerin sınav başarısına göre seçildiğini belirterek yapılan iftiraların en çok bu gençleri etkilediğini belirtti.Selçuk gençlerin geleceklerinin bu projede olduğunu ifade ederek Ağbaba'nın iftiralarına sessiz kalarak kendilerini zan altında bırakan İmamoğlu'nun sessiz kalması nedeniyle protokolün sonlandırılacağını ifade etti.

SELÇUK BAYRAKTAR'DAN İMAMOĞLU'NA ÇAĞRI 

Genç kardeşlerimiz adına çok üzülüyorum. Bu çocuklar İHA-SİHA yapacak. Biz hayatımızı koymuşuz. Benim 4 senem Güneydoğu’da geçti  Zeytindalı harekatında kabinde 4 ay yattım. Ondan sonra siz şöyle yaptınız diye tutturuyorsunuz. Bu çocuklar ruhunu koymuş işe. Sonra sen oturduğun yerden kirli siyaset yapıyorsun. Burada hukuksuzluk varsa Ekrem İmamoğlu ile ortak yapıyoruz, böyle bir şey yok. Maddi destek yok.

‘İBB İLE PROTOKOLÜMÜZÜ FESH EDECEĞİZ

Bir suç varsa madem CHP’nin Genel Başkan Yardımcısı diyor ya, suç varsa İBB ile beraber yapılıyor. Sayın İmamoğlu’na çağrıda bulundum lütfen bu iftiraları tekzip edin. Ya siyaseten söyleyemedi ya da bu iftiralara sessiz kaldı. Sonrasında çok yakın zamanda genç kardeşlerimiz siperlik yaptılar. Onun reklamını yaptı. Bir taraftan bunun pozitif anlamda reklamını yapıyor, bir taraftan da sessiz kalıyor.

Ya gayrisamimi ya da siyaseten pozisyonu itibariyle mecbur bir durumu var. Bizim böyle devam etmemiz mümkün değil açıklama gelmedi protokolü feshedilmesi ile ilgili çalışmalara başladık ve sessizlik bana ağır geliyor.  Kendileri beraber yapıyor bu işi bizimle. 

AK Parti döneminde ne yapıyorsak CHP ile de aynısını yapıyoruz. Bizim gönüllü öğretmenlerimiz çıkıyorlar ders anlatıyorlar. Bu kadar insanın hakkına girilmesi benim ağırıma gidiyor. Binlerce insan çocuğunu buraya vermiş aileler zan altında kalıyor ve siz sessiz kalıyorsunuz."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.