• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

SÜLEYMAN TURAN;''BU BEDELİN SADECE GENEL BAŞKANIMIZA ÖDETİLMESİ KABUL EDİLEMEZ''

SÜLEYMAN TURAN;''BU BEDELİN SADECE GENEL BAŞKANIMIZA ÖDETİLMESİ KABUL EDİLEMEZ''
31 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere giren Süleyman Turan sosyal medya üzerinden seçimlere dair değerlendirmelerde bulunarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e destek çıktı.

Turan sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadelere yer verdi;''İyi Parti’nin son iki yılda, mevcut sistemden ve Akp İktidarından kurtulma reçetesi olarak gördüğü, “KAZANACAK ADAY” söylemi, Yerel Seçimlerde iki Büyükşehir adayının rakiplerine karşı ciddi bir OY’la kazanması, bu söylemimizde ne kadar haklı olduğumuzu ortaya koyan bir sonuçtur. Bu tespitin mimarı Sn. Genel Başkanımız

Meral Akşener’e bir teşekkür ve karşı olanların da özür borcu olduğunu düşünüyorum. Bizler memleket elden gidiyor derken, bir 5 yıl daha bu iktidar ve sistemine mahkum kalmayalım diye, milletin sesini duyurmaya çalıştık. Şahsi menfaatlerini, milletin menfaatinin önüne koyanlar, 6’lı masayı güvensiz hale getirenlerdir. Birazda özeleştiri yaparsak.! Yerel Seçimlerde, genel seçimde aday olmalılar diye savunduğumuz ve her yerde dillendirdiğimiz bu iki Büyükşehir adayına karşı bizler, maalesef onları eleştirerek ve hatta bazen dozajını arttırarak yanlış bir strateji uyguladık. Kendimiz “daha İYİ nasıl yaparız” söyleminden uzaklaşıp, yol yürüdüğümüz arkadaşlarla karşı karşıya geldik. Hatta birbirimize düştük. Günün sonunda asıl mücadelemizden maalesef uzaklaşıp, birbirimizi incitmeye başladık. Bu süreçten sonra bu işin bedeli Sayın Genel Başkanımız ödemek zorunda kaldı. Şahsi görüşüm olarak, Genel Başkanımızı bu sürece sokan ve Partimizin üst karar alma yetkisinde bulunan, bu sürece vesile olan, karar da imzası olan tüm arkadaşlarımızın da bulunduğu makamlarından (Başkanlık Divanı-GİK-MDK ) İSTİFA etmesidir. Bu bedelin, sadece Genel Başkanımıza ödetilmesi kabul edilemez bir durumdur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.