• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

TARIK BALYALI;''BİZ HAZIRIZ PENDİK HAZIR GERİDE SADECE 31 MART'I BEKLEMEK KALIYOR''

TARIK BALYALI;''BİZ HAZIRIZ PENDİK HAZIR GERİDE SADECE 31 MART'I BEKLEMEK KALIYOR''
CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı yerel seçim çalışmaları bünyesinde Ağrı İli ve İlçeleri Yardımlaşma,Dayanışma Hizmet ve Kültür Derneği üyeleriyle bir araya geldi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=MgufZiYKYP4&t=5s

Tarık Balyalı; Dernek Başkanlığında gerçekleşen toplantıda kısa açıklamalarda bulunarak;''Pendik 750 bin nüfuslu çok değerli bir kent içinde marinası var,limanı var, hava limanı var,teknokenti var. Bütün otobanlar buradan geçiyor. E-5 Tem Kuzey Marmara,demir yolu hattımız Türkiye'nin en önemli demir yolu hattı ve merkezi Pendik. Dünyanın hiçbir yerinde ulaşım açısından bu kadar zengin olup ta bu kadar geride kalmış hiçbir şehir bulamazsınız.Ama ne yazık ki Pendik çok ciddi anlamda geri kaldı.

1-463.jpg

 

Uyuyan bir şehir haline geldi.Sen 20 sene hükumette olacaksın 25 yıl İstanbul'u 30 sene Pendik'i yöneteceksin ve hala buralara kasaba görüntüsünde olacak.Bak şimdi bu olmaz. Ben neden Pendik'te birlikte diyorum,biliyor musunuz? Sadece bir slogan olduğu için değil,benim yaşam biçimim olduğu için. Hayatım boyunca insan ayırmadım.Kapımızı kim çaldıysa sadece iki şeye baktım.Bir istediği hukuki mi? İki ahlaki mi? Yani akşam eve gittiğimde başımı yastığa koyduğumda rahat uyuyor muyum, ona baktım.

3-20240216110249.jpg

Öyle olduysa hangi siyasi partiden geldiğine bakmaksızın dini,memleketi,inancı,mezhebi ne olursa olsun her vatandaşın,her Pendik'linin yanında olmaya çalıştım.O yüzden Pendikte birlikte benim için önemli.Bu bir yaşam biçimi''diye konuştu.

4-20240216110306.jpg

Tarık Balyalı Pendik'te seçimleri kazanacaklarına inançlarının tam olduğunu belirterek;''Biz hazırız Pendik hazır geriye sadece 31 Mart'ı beklemek kalıyor''dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.