• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TÜYAP KİTAP FUARI ÜÇ YAZARIN İMZA GÜNÜNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI

TÜYAP KİTAP FUARI ÜÇ YAZARIN İMZA GÜNÜNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Tüyap Kitap Fuarı Ateş Yayınları'nın yazarlarını bir araya getirerek imza günü'ne ev sahipliği yaptı. Av. Serra Taşköprü başta olmak üzere Halil İbrahim Çelik ve Leda Boyacı yeni çıkan kitaplarını okurlarına imzaladı.

6-369.jpgAteş Yayınları bünyesinde yer alan Av. Yazar Serra Taşköprü Sessiz Aşk Terapisi adlı yeni kitabının tanıtımı öncesinde gazetemize kısa açıklamalarda bulunarak Sessiz Aşk Terapisi'nin çıkış nedenini ve öyküsünü şöyle aktardı;''Sessiz Aşk Terapisi etik dışı sözde bir terapinin bir danışanın hayatında ne denli ciddi zararlar verdiğini aktarırken diğer yandan ise problemlerimizi olumluya çevirebileceğimizi gösteren bir kılavuzdur''dedi.

3-20231101203114.jpg

Tüyap Kitap Fuarı'nda ilk kitabı olan ''Siyah Atın Süvarisi' ile okurlarıyla buluşan çiçeği burnunda genç yazar Halil İbrahim Çelik kitabın öyküsü hakkında kısa bir açıklama yaparak; ''Siyah Atın Süvarisi'' adlı kitabın oluşumunda annesi İpek Çelik'in çok büyük bir emeği olduğunu belirterek kırsal yaşamda  geçen zorlu ve gerçek yaşam öykülerinden meydana geldiğini söyledi. Çelik insanın gelişimi ve kendi yolunu çizebilmeleri için bir çok faktör bulunduğunu ifade ederek romanın içeriğinin ana temasının gerçek yaşamdan alınarak kurgulandığını söyledi. 

1-440.jpg

Tüyap Kitap Fuarı'nın üçüncü yazarı olarak okurlarıyla bir araya gelen Leda Boyacı ''İki Şekerli Kırk Öykü'' kitabının gerçek yaşam içerikli olduğuna vurgu yaparak;'' İki kitabım var biri öykü biri roman.Öykü ikinci baskıyı yaptı.İçeriği ise aşk öyküsü baba sevgisi gibi ana ögeleri içeriyor. Aynı zamanda da dram ve komik ögelerde var. Gerçek yaşamdan alıntıdır.Kurgularla birlikte kendi yaşantım ile birlikte komşularımızın yaşadığı olaylardan da esinlendim''dedi.

5-523.jpg

Ateş Yayınlarının üç yazarı olarak Tüyap Kitap Fuarı'nda yer alan Yazar Serra Taşköprü,Halil İbrahim Çelik ve Leda Boyacı okurlarına kitaplarını imzalayarak yeni eserlerin devamının geleceğini belirttiler. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.