• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

ÜLKE TV'DE SKANDAL! CANLI YAYINDA MUHALİF KOMŞULARA ÖLÜM TEHDİDİ SAVURDU

ÜLKE TV'DE SKANDAL! CANLI YAYINDA MUHALİF KOMŞULARA ÖLÜM TEHDİDİ SAVURDU
Ülke Tv'de Esra Elönü'nün programına katılan Sevda Noyan görülmemiş skandala imza attı. Noyan muhalif komşularının listesinin hazır olduğunu söyleyerek onları ölümle tehdit etti.Canlı yayında yaşanan skandal konuşmalar toplumda infial yarattı.

Ülke Tv'de yayınlanan bir programa konuk olan yazar Sevda Noyan canlı yayında muhalif komşulara ölüm tehdidi savurdu.Noyan 15 Temmuz'da hevesinin kursağında kaldığını belirterek muhalif komşularının listesinin hazır olduğunu belirtti.

Canlı yayında muhalif komşulara kin ve nefret saçması toplumun geniş kesimlerinde infilale neden oldu. RTÜK Üyesi İlhan Taşçı yaşanan skandal sonrası yurttaşlardan şikayet geldiğini ifade ederek pazartesi günü programla ilgili dilekçe vereceğini söyledi.

Taşçı işlenen suçun kin ve tahrik unsuru sayılması gerektiğini belirtti.Sevda Noyan canlı yayın sırasında 15 Temmuz'da kimseyi öldürmediğini ve hevesinin kursağında kaldığını belirterek şöyle konuştu;

SEVDA NOYAN: BİZİM SİTEDE 3-5 KİŞİ VAR LİSTEM HAZIR

"15 Temmuz kursağımızda kaldı, vallahi yapamadık istediklerimizi. Birazcık şeye denk geldik... Boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür. Maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Biz liderimizin yanındayız... Ve asla yedirmeyiz bu ülkede... Onun için ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede var hâlâ 3-5 (komşu), benim listem hazır."dedi.

ESRA ELÖNÜ'DEN ÖLÜM TEHDİDİNE DESTEK

Öte yandan programın moderatörü Esra Elönü Sevda Noyan'ın skandal ölüm tehdidini savunarak 'dört ayaklarını denk alsınlar' diyerek destek oldu.

İLHAN TAŞCI PAZARTESİ GÜNÜ RTÜK'E DİLEKÇE VERECEĞİM

RTÜK'e CHP kontenjanından seçilen üyesi İlhan Taşcı, Ülke TV'de Esra Elönü'nün Arafta Sorular programında yazar Sevda Noyan'ın skandal ölüm tehdidi hakkında açıklama yaptı.İlhan Taşcı, Ülke TV'deki ölüm tehdidini RTÜK'e taşıyacağını duyurdu.

İSMAİL SAYMAZ DARBECİ ARIYORSA EŞİNE SORSUN ONLARA PROGRAM YAPTI

Gazeteci İsmail Saymaz Ülke TV'de skandal yayınla ilgili sert tepki göstererek bir darbeci arıyorsa eşine sorsun. Eşi biliyor. Eşi yıllarca onlarla takıldı, uzun yıllar STV'de şarkı söyledi, ilahi söyledi. Eğer darbeci arıyorsa komşusuna gitmesin. Sitedeki komuşularına musallat olmasın. Kocasına musallat olsun. Kocası biliyor kimin darbeyi yaptığını. En azından onların yol arkadaşı, onların ahpabı. Ekmeğini yedi onların, o biliyor.dedi.

İKİ KADIN KAFA KAFAYA VERMİŞ KOMŞULARINI KESMEYİ PLANLIYORLAR

İsmail Saymaz sandalla ilgili yapmış olduğu açıklamada;Düşünebiliyor musunuz canlı yayında iki kadın kafa kafaya vermişler darbeci olduklarını iddia ettikleri komşularını kesmeyi planlıyorlar. Bakın insanlar komşuları hakkında neler planlıyorlar. Hiçbir suç işlememiş insanlar hakkında rahat rahat neler söylüyorlar. Sadece bu kadarla bitmiyor. Kavanozda mermi gösteren mi dersin... kalaşnikov tutan mı dersin... boğaz köprüsünden atmaya çalışan mı dersin..."diyerek tepki gösterdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.