• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

ÜMRANİYE’DE SPOR’A DEV YATIRIM: “PARSELLER YÜZME HAVUZU AÇILDI”

ÜMRANİYE’DE SPOR’A DEV YATIRIM: “PARSELLER YÜZME HAVUZU AÇILDI”
Ümraniyelilerin yüzme öğrenip, spor yapacağı Parseller Yüzme Havuzu’nun resmi açılışını Başkan İsmet Yıldırım, Bakan Osman Aşkın Bak ile birlikte yaptı.

Ümraniye Belediyesi tarafından Site Mahallesi’nde 3 yıl önce hizmete açılan ve yılda 5 bin kişinin faydalandığı Akademi Ümraniye Parseller Yüzme Havuzu’nun resmi açılışı yapıldı.

um1-002.jpg

Yüzme havuzunda 5 yaş ve üzerindeki ilçe sakinleri haftanın 6 günü 7 seans halinde yararlanabiliyor. Tesisin açılışı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Bakan Yardımcısı Av. Doç. Dr. Safa Koçoğlu, İlçe Kaymakamı Abdulaziz Aydın, protokol üyeleri, gaziler ve davetlilerin katılımıyla kesilen kurdele ile yapıldı.

um2-009.jpg

BAKAN OSMAN AŞKIN BAK: “GELECEĞİN SPORCULARI BU TESİSLERDE YETİŞECEK”

Yüzme havuzunun açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Spor denilince akla gelen ilk isim Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan geliyor. Biz de kendisiyle aynı yolda yürüyoruz. Türkiye’nin her tarafını spor tesisleriyle donattı. Bizim hedefimiz, Türkiye’nin her bölgesinde açtığımız yüzme havuzlarıyla  çocuklarımıza yüzmeyi öğretmek” dedi.

um4-003.jpg

İsmet abi vizyoner bir adam diyerek konuşmasını sürdüren Bakan Aşkın Bak, “Geleceğin sporcuları bu tesislerde yetişecek. Bu sebeple İstanbul, inşallah Murat Kurum’la birlikte yeniden hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek. Yolu açın Ümraniye geliyor, yolu açın İstanbul geliyor” dedi.

um5-005.jpg

BAŞKAN YILDIRIM: “BAKANIMIZ SAYESİNDE İLÇEYE BİRÇOK ESER KAZANDIRILDI”

Törende konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “2019’dan bu yana ilçemize güzel hizmetler yaptık. 1994 yılında, kimsenin tanımadığı Ahmet amcanın oğlu Recep Tayyip Erdoğan adında biri geldi. Ve İstanbul’da belediyeciliğin tanımını değiştirdi. Yaparsa AK Parti yapar” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinen Başkan Yıldırım, “4.5 yıldır İstanbul’da hizmet yapılmıyor. Bunları biran evvel gönderip, İstanbul’un başına Murat Kurum Beyfendiyi getirelim. Bakanımız sayesinde ilçeye birçok eser kazandırıldı. Yeter ki halka dönük projeler olsun. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.