Yaz boyunca süren Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler eğitiminin ardından Millet Bahçesi’nde düzenlenen piknik programında öğrenciler gönüllerince eğlendi. Oyunlar oynandı, çeşitli yarışmalar ve aktivitelerle renklenen programda çocuklar hem güzel anılar biriktirdi hem de keyifli bir gün geçirdi.
“Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz”
Çocuklardan Şeyma Sancaklı, “Okullar kapanınca Kur’an kursuna yazıldım. Kur’an öğrendim. Güzel etkinlikler oldu. Kursların her sene olmasını istiyorum. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
“Burada çok eğlendik”
Çocuklardan Fatma Er ise, “Burada hem Kuran-ı Kerim’i hem de Elif, Ba’yı öğreniyoruz. Hem öğreniyoruz hem de eğleniyoruz. Burada Kuran-ı Kerim’i öğrendiğimiz için kutluyoruz. Burada çok eğlendik. Bu kutlamayı bize yaptığı için Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’a teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Program sonunda öğrencilere çeşitli ikramlar yapılırken, etkinlik ailelerin de yoğun katılımıyla neşe dolu anlara sahne oldu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.