• BIST 10045.74
  • Altın 2395.993
  • Dolar 32.4805
  • Euro 34.6399
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

ÜNLÜ MAĞAZA DEVLERİ TÜRKİYE'DEKİ ŞUBELERİNİ KAPATTI

ÜNLÜ MAĞAZA DEVLERİ TÜRKİYE'DEKİ ŞUBELERİNİ KAPATTI
Çin'den çıkarak tüm dünyayı saran ve 8 binden fazla insanın ölümüne neden olan Koranavirüs Türkiye'de de görülmesi ardından ünlü mağaza zincirleri mağazalarını kapatma kararı aldı.

 

Türkiye'de Koranavirüs vaka sayısının 191'e çıkması ardından AVM içlerinde hizmet veren ünlü markalar mağazalarını kapattı.

Alınan tedbirler kapsamında Boyner,Mavi,İpekyol,Twist,Mudo,Adil Işık ve Kığılı mağazaları LC Waikiki, Beymen,  Karaca, Vakko, Yargıcı, Marks & Spencer, GAP, Samsonite, İpekyol, Tumi, B&G, Faik Sönmez, Efor, Mudo, Roman, Twigy, Twist, Machka, Avva, Altınyıldız ve Lufian 19 Marttan itibaren kepenklerini geçici süre için indirdiklerini açıkladılar.

Boyner, Mavi, İpekyol, Twist ve Machka'dan yapılan açıklamaya göre bu markaların Türkiye'deki mağazaları yarından (19.03.2020) itibaren geçici bir süreliğine kapatılacak. 

Konuya ilişkin İpekyol, Twist ve Machka markadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, siz değerli misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve çalışanlarımızın ailelerinin sağlığını düşünüyor ve önemsiyoruz. Bu sebeple 19.03.2020 tarihinden itibaren Türkiye'deki tüm İpekyol, Twist ve Machka mağazalarımızın faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara verme kararı almış bulunuyoruz. Bu süreç boyunca sizi online sitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız

MAVİ; ÜLKE ÇAPINDA FAALİYETLERİMİZİ DURDURDUK

Mavi'den yapılan açıklamada ise "Küresel etkisini sürdüren COVİD-19 pandemisinde yaşanan kritik süreçte müşterilerimin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığı korumak en büyük önceliğimiz. Bu kapsamda 19.03.2020 tarihinden itibaren, ülke çapındaki Mavi mağazalarının faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara verme ve merkez ofisimizde uzaktan çalışma modeline geçme kararı aldık. Bu süreç içerisinde her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya büyük özen göstereceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Alışveriş mağazacılığı zinciri Boyner ve YKM, Mudo ,Adil Işık ve Kiğılı da koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19.03.2020 itibariyle geçici süreliğine kapattığını duyurdu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.