• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

VATAN PARTİSİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLÜT USTA; ''ESNAF ÖFKELİ BIRAKSALAR UÇAK YAPARIZ

VATAN PARTİSİ PENDİK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI MEVLÜT USTA; ''ESNAF ÖFKELİ BIRAKSALAR UÇAK YAPARIZ
Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Usta çalışmalar bünyesinde Kavakpınar Koruma Sanayi Sitesinde esnafları ziyaret ederek projelerini anlattı.

Vatan Partisi Pendik Belediye Başkan Adayı Mevlüt Usta Sanayi Sitesinde gerçekleşen esnaf ziyaretleriyle ilgili kısa bir açıklama yaparak bölgedeki vatandaşların sisteme olan güvenin sarsıldığını belirterek şöyle dedi;

v2-001.jpg

ESNAF ÖFKELİ: BIRAKSALAR UÇAK YAPARIZ

''Pendik Kavakpınar Koruma Sanayi Sitesini ziyaret ettik. Sisteme olan güven sarsılmaya başlamış, esnaf rahatsız ve siyasi partilere olan umut azalmış durumda görülüyor.

Çok tecrübeli bir esnafımız, bıraksalar uçak yaparız. Zatan yurtdışına çalışıyoruz. Onların ürettiği her türlü teknolojik aracın parçasını yapıyoruz. Üretene önem verilse, desteklerle önü açılsa harikalar yaratırız, diyor.

Başka bir esnafımız, tarım ve hayvancılıkla desteklenmeyen sanayi büyüyemez. Tarımı ve hayvancılığı öldürdüler. Baklagillerin % 90'ı dışardan geliyor. Daha neler neler geliyor, diye ifade ediyor.

Başka bir esnafımız, bölge ülkeleri ile düzgün ilişki kurulmalı, karşılıklı ekonomik yarar esasına göre ilişkiler geliştirmeli, diyor.

v3-001.jpg

Diğer bir esnafımız, iktidar partisi ile anamuhalefet partisi can düşmanı gibi kavga etmelerine rağmen, ekonomik planda tek yumarta ikizleri gibi bir birinin aynı olduğunu programına bakınca anlıyorsunuz. Kesinlikle bir birlerinin alternatifi değiller, diye sesini yükselterek söylüyor.

Bir kez daha anladık ki üretim devrimini savunmayanlar önümüzdeki dönem yıkılmaya mahkumlar. Vatan Partisi ile aynı noktaya gelmiş olan üretici esnaf bunu tam kavradığın da büyük işler yapılacaktır.''dedi.

Mevlüt Usta ziyaretler sırasında Pendik Belediye Başkanlığı tarafından Pendik Oto Sanayi Sitesinin asfaltlanması sonrası esnafların tepki gösterdiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi;

NASRETTİN HOCA'NIN FIKRALARINI ARATMAYAN HİKAYE

Bir önceki millet vekili seçimlerinde, iylik olsun diye,Pendik Oto Sanayi Sitesi Aşık Veysel Sokağı'na asfalt döküyor. Hem de ne asfalt! Ne rogar gideri, ne diğer giderler kalıyor; hepsinin üzerine güzelce bir asfalt dökülüyor. Dertlerde bundan sonra başlıyor.

Yağmur yağdığında küçük bir dere, allattan biraz eğim yoksa kocaman göl olurdu. Yağmur yağmayınca da su kesilmiyorgeçiriyorlarilü kirli su cılızda olsa iş yerlerinin önlerinden akıp gidiyor. Yazın asfaltın kokusuna, pis suyun kokusu karışıyor. Yerlere yatıp çalışmak zorunda kalan esnafın halini siz varın düşünün!

v4.jpg

Sırayla İBB  Pendik Belediyesi İSKİ'ye haber veriliyor. Önce kayıtsız kalınıyor sonra sırayla geliyorlar.esnafın mutluluğu kursağında kalıyor. Gelen görevliler logar kapaklarının yerini soruyor. Esnaf kazmanız lazım diyor. Gelen görevliler, kazamayız yasak deniyor. Bu durum ara ara yaşansa da bir türlü kazı yapılamadığı için sorun çözülemiyor. Esnaf anlattıkça bir taraftan gülerken, bazı esnaflar adeta sinir kırizi geçiriyor''dedi.

Görevlilere duyurulur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.