• BIST 10003.88
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

YALÇIN ÇOLAK;'' PENDİK'TE HEDEFİMİZ 100 BİN OY''

YALÇIN ÇOLAK;'' PENDİK'TE  HEDEFİMİZ 100 BİN OY''
MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek genel seçimlere yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

 

YALÇIN ÇOLAK;'' SEÇİMLERE HAZIRIZ''
MHP Pendik ilçe Başkanı Yalçın Çolak Genel seçimlere hazır olduklarını belirterek hedeflerinin 100 bin oy olduğunu söyledi. Çolak Pendik'te basının önemine değinerek seçimlerde başarıyla çıkılmasında basının önemli bir görev üstlendiğini ifade etti.

3-123.JPG

Çolak Pendik genelinde tüm teşkilatların uyum içinde çalıştıklarına vurgu yaparak bir çok mahallede temsilcilik açtıklarını bu temsilciliklerin seçimlerden sonra da kalıcı olarak çalışacağını belirtti. Basın toplantısına; MHP Pendik İlçe Yöneticileri Kemal Piroğlu, Recep Palut, Kadir Arpacıoğlu, Rasim Terzioğlu, Fatih Doğru ile birlikte Pendik Mhp İlçe Meclis Üyesi, Tevfik Kılıç ve Muammer Gül, Ülkü Ocakları Pendik Başkanı Mustafa Güleç ve yönetici Umut Salih Aktaş ve çok sayıda basın mensubu yer aldı.

4-084.JPG

Gazeteciler ile seçim üzerine soru cevap halinde bir sohbet gerçekleştirdi. Yalçın Çolak: “1 ay önce 1440 sandık için kurulumuz belirlendi. Bölge teşkilatları ve seçim koordinasyon merkezleri planlandı. Teşkilattaki eksiklikler tamamlandı.” Dedi. Çolak milletin menfaati için Genel Merkezimin uyguladığı politikaları yerelde sürdürüyoruz.” dedi.

Kahvaltı programının ardından MHP Pendik İlçe Teşkilatına geçen Pendik MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak ve gazeteciler dostane ortamda bir sohbet gerçekleştirdiler.

PENDİK’TE HEDEFİMİZ OY ORANLARINI 100 BİNE ÇIKARTMAKTIR

MHP İlçe Başkanı Yalçın Çolak, MHP adına İstanbul 1. Bölge için koordinasyon merkezi olarak Maltepe’nin belirlendiğini ve seçimin oradan yönetileceğini söyledi.  Üyeliklerle ilgili çadırlar ve tanıtım faaliyetleri yapıldığını mahallelerde üye yapma çalışmalarının sürdüğünü belirten Yalçın Çolak . MHP’nin Pendik’te oy oranlarını 100 bine çıkarma hedefleri olduğunu halkın bu konuda teveccüh gösterdiğini söyledi.Toplantı MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak'ın basın mensuplarıyla soru cevap kısmı sonrasına son buldu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.