• BIST 10077.39
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

YALOVA VALİLİĞİNE ATANAN PENDİK KAYMAKAMI HÜLYA KAYA'YA BURUK VEDA

YALOVA  VALİLİĞİNE ATANAN PENDİK KAYMAKAMI HÜLYA KAYA'YA  BURUK VEDA
 Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya Valiler Kararnamesi ile Yalova Valiliğine atanması ardından Pendik Belediye Başkanlığı tarafından Hayaltepe Sosyal Tesisleri'nde Vali Kaya'ya veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğine; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü, Pendik Garnizon Komutanlığı, AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyeleri,  Muhtarlar ve çok sayıda STK temsilcisi yer aldı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=YYWnSijYie0

2-184.JPG

Pendik'te 3 yıldır görev yapan Kaymakam Hülya Kaya onuruna verilen veda yemeğinde ilk konuşmasonı gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Kaymakam Hülya Kaya'nın Yalova Valiliği'ne atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek her zaman yanlarında olduklarını belirti. Pendik'te bir çok projede ortak olarak bir çalışma yürüttüklerini ifade eden Başka Ahmet Cin Kaymakam Hülya Kaya'ya yeni görevinde başarı dileklerini temenni etti.

4-106.JPG

Yalova Valisi olarak görevine başlayan Pendik Kaymakamı Hülya Kaya veda yemeğinde duygusal anlar yaşadı.  Vali Hülya Kaya Pendik'te 3 yıldır görev yaptığını ifade ederek Pendik'in kendisi için çok önemli bir ilçe olduğunun altını çizerek başta Pendik Belediye Başkanı olmak üzere emeği geçen tüm birimlere ayrı ayrı teşekkür ettiğini söyledi. Kaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü ile Yalova Valiliğine atanmasından duyduğu memnuniyetle birlikte gönlünden geçenin Pendik'te bir iki yıl daha hizmet etmek arzusu olduğunu yineledi. Yalova Valisi Hülya Kaya program sonrası tüm konuklarla tokalaşarak Pendik'e veda etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Hülya Kaya'ya hizmetlerinden dolayı hediye takdiminde bulundu.

ana-3-021.JPGben-001.jpg11-033.JPG10-031.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.