• BIST 9693.46
  • Altın 2513.441
  • Dolar 32.5709
  • Euro 34.7723
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C

TRABZONSPOR 4-1 BEŞİKTAŞ

TRABZONSPOR 4-1 BEŞİKTAŞ
Trabzonspor Beşiktaş maçı ile Süper Lig'de 6. hafta Trabzon'da devam etti.

Mutlak galibiyet isteyen iki ekibin mücadelesinde ev sahibi Trabzonspor adeta şov yaptı ve konuğu Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla Trabzonspor 9 puana çıktı, Beşiktaş ise 5 puanda kaldı.

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor dev maçta Beşiktaş'ı konuk etti. Ev sahibi sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı ve derin bir nefes aldı. 31'de Dorukhan'ın kendi kalesine attığı gol ile öne geçen Fırtına, 42'de Sosa ile farkı ikiye çıkardı. 64'te Sörloth ile Ünal Karaman'ın öğrencileri durumu 3-0 yaptı. Beşiktaş'ın tek sayısı 79'da Güven Yalçın'dan geldi. 88'de Nwakaeme farkı yeniden üçe çıkardı ve skoru belirledi: 4-1.

Bu sonuçla geçen hafta ligde ilk kez üç puan kaybeden ve yara alan Trabzonspor puanını güçlü bir galibiyetle 9'a yükseltti ve rahat bir nefes alarak 4. sıraya çıktı.

Beşiktaş ise 5 puanda kaldı ve 16. sıraya geriledi. Siyah-beyazlılar bu sezon oynadığı üç deplasman maçında da kalesinde en az üç gol görmüş oldu.

Dk. 11: Caner'in riskli pasında Nwakaeme araya girdi ve sağ taraftaki Sörloth'u gördü. Norveçli golcü vuruş açısı bulamayınca pasını geriden gelen Kamil Ahmet'e yolladı. Onun ortasında ise top Nwakaeme'yi aştı ve Beşiktaş kalesindeki tehlike geçti.

Dk. 19: VURAMADI! Caner Erkin'in sol kanattan yapıtğı tehlikeli ortada ön direkteki Oğuzhan topa vuramadı.

Dk. 31: GOL! Sosa'nın kullandığı serbest vuruşta Dorukhan Toköz'ün ters vuruşuyla top ağlara gitti ve ev sahibi ekip 1-0 öne geçti.

Dk. 42: GOL! Sosa ceza sahasının dışından çok sert bir şut attı ve Necip Uysal'a da çarpan top ağlarla buluştu.

Dk. 45+1: DOKUNAMADI! N'Koudou'nun sol kanattan yaptığı ortada Burak Yılmaz kale sahasında topa dokunamadı.

Dk. 48: Trabzonspor sağ kanattan Nwakaeme ile geldi ama Gökhan Gönül yatarak kritik bir müdahale yaptı ve tehlikeyi önledi.

Dk. 51: DIŞARI GİTTİ! Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi'nin hazırladığı pozisyonda son çizgideki Sosa topu dışarı çevirdi ancak Abdulkadir Parmak'ın şutunda top yandan dışarı gitti.

Dk. 64: GOL! Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme savunmanın arkasına sarkan Sörloth'u gördü. Norveçli forvet düzgün bir tek vuruşla topu ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırsa da VAR incelemesi sonucu hakem santrayı işaret etti.

Dk. 79: GOL! Caner'in kullandığı köşe vuruşunda top penaltı noktası yakınındaki Güven Yalçın'ın önünde kaldı. Genç forvetin sağ ayağıyla yaptığı düzgün vuruşta top ağlarla buluştu.

Dk. 89: GOL! Beşiktaş'ın serbest vuruşu sonrası kaleci Uğurcan topu oyuna hızlı soktu. Nwakaeme çok uzun bir mesafe topu sürdü ve ceza sahasına girdikten sonra ayak içiyle topu ağlara yolladı.

Dev maçta Şenol Güneş de tribündeydi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.