• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANLIĞI 'YÜZ YÜZE 100 GÜN' PROGRAMI'NDA HALKLA BULUŞTU

AK PARTİ ÜMRANİYE İLÇE BAŞKANLIĞI 'YÜZ YÜZE 100 GÜN' PROGRAMI'NDA HALKLA BULUŞTU
AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı İl Başkanlığı tarafından gerçekleşen ''Yüz Yüze 100 Gün''programının sonuncusunu Ümraniye'de gerçekleştirdi.

 

“ÜMRANİYE’DE HER SOKAĞA GİRİP HER EVİN KAPISINI ÇALACAĞIZ”

Çok sayıda milletvekilinin de iştirak ettiği etkinliğin açılışında bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Yüz Yüze 100 Programının İstanbul genelinde vatandaşlarımız nezdinde güzel bir karşılık bulduğunu belirterek “Biz Ümraniye’de sürekli sahadayız. İnşallah 2023 seçimlerinden evvel ilçemizdeki tüm sokaklara girecek tüm hanelerin kapısını çalacağız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtireceğiz” dedi.

ana-1-001.JPG

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından yürütülen Yüz Yüze 100 Gün Programı kapsamında İstanbul 1. Bölge’nin son çalışması 5 Kasım Cumartesi günü Ümraniye’de yapıldı. Çok sayıda milletvekilinin de iştirak ettiği etkinliğin açılışında bir konuşma yapan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından başlatılan Yüz Yüze 100 Gün Programının İstanbul genelinde vatandaşlarımız nezdinde güzel bir karşılık bulduğunu belirterek “Biz Ümraniye’de sürekli sahadayız. İnşallah 2023 seçimlerinden evvel ilçemizdeki tüm sokaklara girecek, tüm hanelerin kapısını çalacağız ve Cumhurbaşkanımızı tekrar seçeceğiz” dedi.

3-098.JPG

Teşkilat mensupları ile yapılan sabah kahvaltısı ile başlayan programa İstanbul Milletvekilleri Mustafa Ataş, Osman Boyraz, Eyüp Özsoy, Serkan Bayram ve Mehmet Fatih Denizolgun katıldı.

4-062.JPG

 Kahvaltının ardından İlçe Başkanlığı önünde yapılan “Basın Açıklaması” ile start verilen programda İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Belediye Başkanı İsmet Yıldırım ve milletvekillerini temsilen İstanbul Milletvekili Mustafa ATAŞ birer konuşma yaptılar. Yüz Yüze 100 Gün Programının İstanbullular tarafından memnuniyetle karşılandığını belirten İlçe Başkanı Eminmollaoğlu Ümraniye’de daha önce ilk ikisi yapılan etkinliğin son ayağının İstanbul Milletvekilleri ile gerçekleştirileceğini söyledi.

4-756.jpg

“TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONUMUZLA ASRA DAMGAMIZI VURACAĞIZ”

Ümraniye teşkilatının farlı etkinliklerle her daim sahada olduğuna işaret eden Eminmollaoğlu “2023 seçimlerine kadar Ümraniye’mizdeki tüm sokaklara bir kez daha girecek ve tüm hanelerin kapısını bir kez daha çalacağız. Tüm Ümraniyeliler’imize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın selamını iletecek hal ve hatırlarını soracağız. Bugün Türkiye’nin umudu da vizyonu da, vicdanı da merhamete de, bugünü de geleceği de AK Parti’dir. İnşallah Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla ülkemizi yeni dönemin parlayan yıldızı haline getirecek, en etkili ve güçlü ülkesi olarak yüzyıla damgamızı vuracağız.

5-426.jpg

Bu hedefle 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımızı bir kez daha inşallah Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz” dedi. Basın açıklamasının ardından milletvekilleri ile Ümraniye’nin 37 mahallesinde eş zamanlı olarak saha çalışması başlatıldı.

ak-son.JPG

Öğle namazı ile mahallelerde çalışmalara başlayan milletvekilleri ve beraberindeki teşkilat mensupları; esnafları, hasta, yaşlı ve engellileri sokak sokak ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın selamlarını ileterek vatandaşların istek ve ihtiyaçlrını dinleyip sohbet ettiler. Program saat 17.00’da tüm teşkilatın  Alemdağ Caddesi üzerinde yer alan AK Nokta etkinliğinde buluşması ve burada yapılan konuşmalar ile sürdü.7-024.JPG

6-031.JPG

5-2-001.JPG

5-039.JPGak-7.JPG

son-foto-002.jpg

6-316.jpg

Program daha sonra Ümraniye Belediyesi’nin 2022-2023 Kültür Sanat Sezon Açılış ve Ödül Töreni Programına topluca katılımıyla devam etti.

Etkinlik Ümraniye Gençlik Kolları’nın İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ile gerçekleştirdiği“Çay Bizden Sohbet Sizden” etkinliği ile son buldu. Etkinlikte gençlerin sorularını cevaplandıran Boyraz gençlerle 2023 sürecinde genç seçmenlerle kurulacak iletişimin dili üzerine müzakerelerde bulunup Türkiye Yüzyılı Vizyon Belgesi hakkında gençlere bilgi verdi.

bu-3-003.jpg

bu1-002.jpgbu-2-005.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.