• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

ÜMRANİYE’DE 3’ÜNCÜ ‘MİNİK KRAMPONLAR FUTBOL TURNUVASI’ DÜZENLENDİ

ÜMRANİYE’DE 3’ÜNCÜ ‘MİNİK KRAMPONLAR FUTBOL TURNUVASI’ DÜZENLENDİ
Ümraniye Belediyesi, ilçedeki futbol okullarının katılımıyla 3’üncü ‘Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’nı” düzenledi.

Turnuva’ da minik kramponlar mücadele ederek 1. olmak için ter döktü. Çocukların doyasıya eğlendiği turnuvada şampiyon Karabekirspor Futbol Okulu oldu.

2-087.jpeg

Ümraniye Belediyesi’nin sportif çalışmalar kapsamında düzenlediği ‘Minik Kramponlar Futbol Turnuvası” Dudullu Spor Tesisleri’nde yapıldı. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen turnuvada 9-10 yaş grubundan 24 takım ve 384 sporcu katıldı. 68 maçın yapıldığı turnuvada 15 hakem görev aldı. Turnuvada sporcu çocuklar rakipleri ile mücadele ederek doyasıya eğlendi. Lig usulü ile oynana turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren futbol okulu takımlarına kupa, madalya, çanta ve spor ayakkabı hediye edildi. Karabekirspor Futbol Okulu turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Başakspor Futbol Okulu ikinci, Ümraniyespor Futbol Okulu da üçüncü oldu. Bireysel başarıların da ödüllendirildiği turnuvada, Ümraniyespor Futbol Okulu’ndan Ali Alp Giray Yıldız 13 gol ile “Gol Kralı”, Başakspor Futbol Okulu’ndan Erdal Fethi Pehlivan “Turnuvanın En İyi Oyuncusu” ve Ümraniyespor Futbol Okulu’ndan Ali Memecan ise “En İyi Kaleci” seçilerek, plaket aldı.

3-075.jpeg

Turnuvada mücadele eden Yusuf Kerem Tanış, “ Öncelikle bu turnuvayı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir turnuvaydı, arkadaşlarımızla yaz tatilimde bir araya gelmek çok iyi oldu. 1. olmaya geldik diğer takımlara başarılar diliyorum. Bizim için yaz tatilinde güzel bir aktivite oldu, turnuva heyecanı yaşıyoruz kesinlikle şampiyonluk kupasını da götüreceğimizi düşünüyorum. İsmet Yıldırım ve yardımcı ekiplerine teşekkür ediyorum, onların böyle turnuvaları düzenlemesi çok güzel oluyor.

Turnuvada mücadele eden Mustafa Efe Demir, “Ümraniye Belediye başkanına çok teşekkür ediyorum 3’üncü kez turnuva düzenlediği için. Buraya şampiyon olmak için geldik. Şampiyon olup kendi kulübümüze döneceğiz. Çok eğleniyoruz, arkadaşlarımız ile rekabet içerisindeyiz şampiyon olup eve gideceğiz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.