• BIST 10159.6
  • Altın 2390.665
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.6997
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Gökhan Yüksel İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nın İftar Programına Katıldı

Gökhan Yüksel İyi Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nın İftar Programına Katıldı
Başkan Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nın İftar Programına Katıldı.Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, orucunu İYİ Parti...

Başkan Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nın İftar Programına Katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, orucunu İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftarda, partililerle birlikte açtı.

İftar yemeğine, Başkan Gökhan Yüksel'in yanı sıra; CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Burak Tok, İYİ Parti İstanbul İl yöneticileri, Kartal İlçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

İftar programı sırasında partililere hitap eden Başkan Gökhan Yüksel, "Bir güzel Ramazan akşamında, hep birlikte, aile ortamında buluşmak, bu güzelliği yaşamak, birliği, beraberliği ve dayanışmayı yaşamak, kardeşçe ve arkadaşça, kısaca komşu gibi bir araya gelmek çok önemli. Zor günlerden, zor süreçlerden geçiyoruz; ama birlik olunca, her zorluğun üstesinden gelmek kolay oluyor. Bugün buraya katıldığınız için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart sürecini yaşadık. O sürecin ardından hepinizle ayrı ayrı görüşebildik; ama toplu olarak ilk defa bir aradayız. Verdiğiniz bütün katkılardan dolayı; yüreğinizi, sevginizi, emeğinizi kattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, hepinizi çok seviyorum." ifadelerini kullandı. Başkan Gökhan Yüksel daha sonra iftar saatinin gelmesiyle birlikte, okunan duaya eşlik ederek orucunu partililerle birlikte açtı.

Başkan Gökhan Yüksel, iftar yemeğinin ardından İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Burak Tok ve partililer ile beraber Neyzen Tevfik Meydanı'nda bulunan İYİ Parti'nin demokrasi çadırını ziyaret etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.