• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

İBB'DEN BU NASIL HİZMET DEDİRTEN OLAY? VATANDAŞ SU KUYRUĞUNA GİRDİ

İBB'DEN BU NASIL HİZMET DEDİRTEN OLAY?  VATANDAŞ SU KUYRUĞUNA GİRDİ
Turizm bölgesi olan Şile'de hafta sonu su kesintisi nedeniyle tankerlerle yurttaşlara su dağıtılması tepki çekti. 90'lı yılları aratmayan görüntülerin yayınlandığı Şile'de vatandaşlar su alabilmek için kuyruklara girdi.

 

Basında büyük tepki çeken İBB ve İSKİ konuyla ilgili açıklama yaparak sorunun kısa sürede çözüleceğini duyurdu.İSKİ Şile'de yaşanan su sorununun bölgeye turizm amaçlı gelen vatandaşlar nedeniyle gerçekleştiğini belirtti. Vatandaşlar ise 4 gündür yaşanan su kesintilerin giderilememesine sosyal medyadan  tepki gösterdiler. 

son-dakika-iski-sile-de-vatandaslarin-su-13394101-8760-m.jpg

VATANDAŞLAR İBB'YE TEPKİ GÖSTERDİ

Şile'de 4 gündür su kesintisinin sürmesi nedeniyle suyu el arabasıyla taşıdığını söyleyen bir vatandaş İBB'ye tepki göstererek: 4 gündür sularımız akmıyor. El arabasıyla su doldurup evime getirdim''dedi. Bir başka vatandaş ise suların akmaması sebebiyle hayvanların susuz kaldığını ifade ederek su ile ilgili bir sorun varsa bunu çözmek yetkililerin işidir. Biz sonuca bakarız' diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

su-sorunu-yasanan-sile-de-vatandaslarin-bidon-13393902-o.jpg

@BozkurtCaps

Ekrem İmamoğlu mükemmel belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş... İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile ilçesinde bulunan bazı köylere 60 saate yakındır su veremiyor.

@alimmbilici

CHP’li İBB’den tarihi hizmet. Geçmişe yolculuk başladı, 1994 öncesi CHP İstanbul’una dönüş... (Fotoğraflar Şile, 5Temmuz 2020) İstanbul’a bu kabusu yaşatan Başkan’a kısaca #ekofelaket diyoruz!

@Sedaddi

İBB, İSKİ'deki basınç pompalarını kullanan liyakat sahibi teknisyenleri işten çıkardığı için yaklaşık 3 gündür Şile'ye su verilemiyor... CHP Belediyeciliği arşivlerini bu fotoğraflarla güncelleyin. #EkoFelaket

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.