• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

PENDİK KAYMAKAMI DR.HÜLYA KAYA'DAN PENDİK'TE SIKI DENETİM

PENDİK KAYMAKAMI DR.HÜLYA KAYA'DAN PENDİK'TE SIKI DENETİM
Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya hafta sonu yasağında Pendik genelinde Covid-19 denetimlerini gerçekleştirdi. Pendik'te Batı Mahallesi başta olmak üzere esnafları denetleyen Kaymakam Hülya Kaya sosyal mesafe ve maske uyarısında bulundu.

    Pendik Kaymakamlığı , “Genel Covid-19 Denetimi”nde Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya'nın koordinasyonunda Emniyet Müdürü Barış ÇUKUR, Sağlık Müdürü Dr. Gökhan İlhan, Mal Müdürü Ramazan Ekincioğlu, Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Gökdoğan ve  Zabıta ekipleri ile  birlikte denetim yaptı. 

bu-2-001.jpg

MART'TA ÖNLEMLER GEVŞETİLECEK
    21 Şubat 2021 Pazar günü Pendik Minibüs duraklarında başlayan denetim daha sonra alt geçit, Pendik Gazipaşa Caddesi odadan sonrada Pendik Sahil, Erol Kaya Caddesinde devam etti.
     İş yeri ziyaretlerinde Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA işyeri çalışanları ile covid-19 dönemi önlemleri ile ilgili fikir alışverişi yaparken aynı zamanda hükümetten gelen müjdeyi verdi: Vakalar azalıyor, Mart’ta önlemler gevşetilecek.

3-456.jpg
AMACIMIZ EN YAKIN ZAMANDA NORMALLEŞEBİLMEK
    Pendik Kaymakamı Pendik Kaymakamı Dr. Hülya KAYA denetimler sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yaparak; “Denetimlerimizi bir normal dönemlerde de gerçekleştiriyoruz. Bugün tam kadro denetim yaptım hem de işyerlerine hal hatır sorduk, bilgi aldık, bilgi verdik. Bu denetimlerle amacımız en yakın zamanda normalleşebilmek,  pozitif vakaların azaltabilmek, ekonomik çarkların en yakın zamanda dönebilmesi için esnafımızın yanında durmak. Denetimlerimizin faydalı olacağını düşünüyorum.  Amacımız hijyen ve pandemi kurallarına dikkat çekmek. Maskenin bulaş hızını %90 engellediğini gördük. Bu kuralların uygulanmasının normalleşmede önemli yol kat etmemize faydası olduğunu göreceğiz” dedi.

4-279.jpg
NORMALLEŞME İÇİN VATANDAŞIN DUYARLILIĞI ÖNEMLİ
      Pendik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Gökhan İLHAN: “Haftanın 7 günü sürekli hizmet veriyoruz. Filyasyon harici, sahada aşılama hizmetimiz devam ediyor. 65 yaş üstü sağlık kurumuna ulaşamayan vatandaşımıza evde aşılama yapıyoruz. Devletin yaşaması çarkların dönmesi için kısıtlamalar şart ama normalleşmenin devam etmesi için denetim ve vatandaşın duyarlılığı önemli “dedi.

5-153.jpg
EN İYİ DENETÇİ VATANDAŞIN KENDİSİDİR
     Pendik İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa GÖKDOĞAN:  “Gıda güvenliğinin sağlanması için denetimlerimiz devam ediyor. Alo 174 Gıda Hattından vatandaşımızın ilgisi ve şikayeti ile en iyi denetçi vatandaşın kendisidir esası ile denetime devam ediyoruz.  Maske Mesafe ve Temizliğe dikkat edince her hangi bir sıkıntı olmadan normalleşeceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.